Faciliteiten

Châlet Park De Zeumersehof zelf beschikt over een binnenzwembad en tennisbanen, waarvan de bewoners van het park gebruik mogen maken. Ook zijn er op het park diverse speeltuinen met o.a een luchtkussen, tafeltennistafel en een speelveld. In de zomerperiode is er animatie aanwezig die de kleine maar ook oudere gasten vermaken met diverse activiteiten.

In de schitterende bossen rondom De Zeumersehof kunt u eindeloos wandelen en fietsen. Golf- en Countryclub Edda Huzid met zijn 18-holes golfbaan ligt op slechts 3 kilometer afstand van het park. Op fietsafstand kunt u genieten van het recreatiegebied Zeumeren. Hier bevinden zich een grote zwem- en surfplas, zandstrandjes en het overdekte avonturenparadijs SchatEiland.

 

Zeker ook de moeite waard is een bezoek aan het Kootwijkerzand, een zandwoestijn temidden van eeuwenoude bossen. En dan is er natuurlijk nog het Nationale Park De Hoge Veluwe met het Kröller-Müller Museum. Voor al uw levensmiddelen kunt u terecht in het gezellige centrum van Voorthuizen. Verder treft u in de directe omgeving tal van restaurants en gezellige terrasjes aan.

Maak vrijblijvend een afspraak.

(0342) 47 19 45