Faciliteiten en activiteiten

Châlet Park De Zeumersehof zelf beschikt over een vernieuwd binnenzwembad met kinderbad en 2 tennisbanen, waarvan de bewoners van het park gebruik mogen maken. Ook zijn er op het park diverse speeltuinen met o.a een luchtkussen, tafeltennistafel, jeu de boules baan en een speelveld.

In de zomerperiode is er animatie aanwezig die de kleine maar ook oudere gasten vermaken met diverse activiteiten.

Activiteiten voor kinderen in de omgeving:

  • Koningin Julianatoren
  • Ballorig
  • Recreatiegebied Zeumeren
  • Dierenpark Amersfoort

 

In de schitterende bossen rondom De Zeumersehof kunt u eindeloos wandelen en fietsen. Golf- en Countryclub Edda Huzid met zijn 18-holes golfbaan ligt op slechts 3 kilometer afstand van het park. Op fietsafstand kunt u genieten van het recreatiegebied Zeumeren. Hier bevinden zich een grote zwem- en surfplas, zandstrandjes en het overdekte avonturenparadijs Schateiland.

Zeker ook de moeite waard is een bezoek aan het Kootwijkerzand, een zandwoestijn te midden van eeuwenoude bossen. En dan is er natuurlijk nog het Nationale Park De Hoge Veluwe met het Kröller-Müller Museum. Voor al uw levensmiddelen kunt u terecht in het gezellige centrum van Voorthuizen. Verder treft u daar een tal van restaurants en gezellige terrasjes aan.