Over ons

Exploitatie Maatschappij Green Spirit B.V. streeft er naar op de door haar geëxploiteerde parken een sfeer van rust en ruimte te creëren in een natuurlijke omgeving. Uw eigen natuurlijke recreatieplaats aan de bosrand of oever van een rivier. Door de ruime opzet en de goed doordachte regelgeving behoudt een Green Spirit-park zijn buitenplaatswaarde en blijft de natuurlijke sfeer gewaarborgd.

Geniet van de unieke locaties van Green Spirit, uw natuurlijke recreatieplaats.

Onze andere parken:

Bos Park Bilthoven

Ons park is zeer gevarieerd. Een deel van ons park is namelijk ingericht als chaletpark. Dit deel is gereserveerd voor luxe chalets, de grond is te huur en de kavels variëren bij dit deel van de park van 150-400 m2. Een ander deel is afgestemd op jaarplaatsen, waar een groot scala aan chalets mogelijk is.

Daarnaast heeft Bospark Bilthoven voor toercaravans en campers seizoen- en kampeerplaatsen en 50 royale comfortplaatsen van 170-175 m2. Ook met een tent bent u van harte welkom op onze camping op de Utrechtse Heuvelrug. Tevens verhuren wij chalets per week of per maand.
Neem een kijkje op de site van Bos Park Bilthoven.

Chaletpark de Vechtoever

Chaletpark de Vechtoever ligt aan de rivier de Vecht in het schitterende buitengebied van het fraaie plaatsje Nederhorst den Berg. De ligging aan de Vecht maakt dit park heel bijzonder voor de liefhebbers van water en bootjes. Het park heeft dan ook eigen aanlegvoorzieningen voor uw boot aan de oever van de Vecht. De sfeer van water is ook binnen het park ruim aanwezig want er zijn grote waterpartijen aanwezig met wandelpaden en bruggetjes. Delen van het park en de aangrenzende omgeving zijn natuurgebied. Met recht een groen-blauwe oase in een zeer fraai en rustig landschap. Het park zelf is ook een oase van rust want er is geen recreatieprogramma. De filosofie is dat de bewoners voor de rust komen en zichzelf willen en kunnen vermaken.
Neem een kijkje op de site van Chaletpark de Vechtoever.